Listă promoţii

Avand in vedere ca un ventilator pentru cazan pe lemne nu poate fi reparat fiabil, Va putem servi cu piese de schimb originale de ventilator cazan pe lemne.

Daca sesizati ca ventilatorul face zgomote neobisnuite sau numai da randament, se impune verificarea acestuia cat mai repede posibil. Acest ventilator proiectat si fabricat pentru un regim de temperaturi foarte inalte (ca. 250 gr C), nu poate fi rebobinat. Decat sa prelungiti cu cheltuieli inutile starea de nefunctionalitate si incertitudine, Va recomandam sa luati un set de schimb ventilator nou.

Putem livra la preturi foarte bune pentru produse originale urgent oriunde in tara SET DE SCHIMB VENTILATOR/MOTOR CAZAN (CENTRALA) PE LEMN pentru toate cazanele, exemplu: BOSCH, JUNKERS, DAKON , BUDERUS, ATMOS, VIESSMANN, FERROLI, Astra, UNICAL, HDG Bavaria, CHT Logica, Ewo, VIGAS, RAMSON, ORLAN, Orligno, PYROCAL, MEGATHERM, Mescoli, Integra, Cetik, Lamborghini, MAGA, VISION, Attack, Irleh, Stark, Woody, Wolf, Gilles, HDG Bavaria, Herz, Solarbayer, Thermostahl, Ladan, MAK Confort, Komforttherm Forte, Heiss, Termofarc, Sunsystem Burnit Pyroburn, WBS Active, Froling, Hoval, Windhager, Defro, Dunatech, HVS, Emtas, Erensan, Heiztech, Modratherm, Pereko, Solarfocus, Radijator, Opop, SHT, Vedolux, Ullmann, KWB, Ariterm, Thermorossi, etc...

NIMENI NU TREBUIE SA STEA IN FRIG !

Nimeni nu trebuie sa plateasca in plus pentru calitate originala PREMIUM.

SETUL DE SCHIMB este nou, original si este alcatuit din: ventilator (motor), paleta (elice) INOX, cablu siliconat si condensator. Piesele vin insotite de schema de montaj si factura fiscala.

Astfel, functie de model si producator de cazan, pretul variaza intre 380 si 2900 RON, TVA inclus.

Exemple de adrese puteti afla preturile exacte pentru ventilatoare:

Junkers / Bosch / Buderus / Dakon / Ferroli DP / Atmos pana la 60 kW:

http://olx.ro/oferta/ventilator-cazan-lemn-junkers-supraclass-excellence-supraclass-sw-ID4QHi6.html

Viessmann Vitoligno 100s de 60 si 80 kW:

http://olx.ro/oferta/ventilator-cazan-lemn-viessmann-vitoligno-de-60-si-80-kw-ID4QHEs.html

si asa mai departe.

http://www.krontherm.ro/produse/ventilatoare-cazane-centrale-termice-pe-lemn-cu-gazeificare/

De asemenea, avem in gama si ventilatoare pentru generatoare de aer cald, exemplu Tecnoclima.

Daca nu ati gasit modelul necesar in lista de pe internet, rog sa ne contactati pe: office@krontherm.ro

Aplicarea Regulament General privind Protectia Datelor (UE/379/2016)

Dragi clienți,

 

Dorim să Va informăm că ne-am luat toate măsurile în vederea aplicării Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE 679/2016).

 

Pentru KRONTHERM SRL protecția datelor Dumneavoastra este o prioritate. Pentru a fi transparenți cu privire la cum folosim datele, precum și pentru a Va comunica care sunt drepturile pe care le aveti cu privire la aceste date, am redat mai jos câteva informații.

 

Ce date cu caracter personal prelucrăm despre Dumneavaostra ?

 

KRONTHERM SRL prelucrează datele Dumneavoastra cu caracter personal, în principal pentru prestarea serviciilor pe care le-ati solicitat sau ale cărui beneficiar sunteti. Astfel, deținem următoarele categorii de date cu privire la Dumneavoastra sau dacă este cazul, la destinatarul Dumneavoastra:

 • ·        Informații de contact (numele, prenumele, adresa fizică, adresa de e-mail și numărul de telefon sau de fax, societate în cadrul căreia lucrati atunci când aceasta apelează la serviciile KRONTHERM SRL, precum și funcția pe care o dețineti);
 • ·        Informații colectate pentru a se putea emite facturi (nume, prenume, adresa, Serie Act identitate, CNP)
 • ·        Informațiile necesare pentru a se realiza plata serviciilor noastre (precum detaliile contului bancar, adresa de facturare).

 

De ce avem nevoie de aceste date?

 

KRONTHERM SRL prelucrează datele Dumneavoastra pentru a realiza următoarele scopuri:

 • a)     Pentru livrarea si punerea in opera al echipamentelor de instalatii comandate;
 • b)     Pentru livrarea și urmărirea coletelor care trebuie să ajungă la destinatari;
 • c)     Pentru îndeplinirea formalităților vamale, dacă este cazul;
 • d)     Pentru a răspunde la cererile sau întrebările adresate de către Dumneavoastra;
 • e)     Pentru a respecta obligațiile legale care sunt impuse KRONTHERM;
 • f)       Pentru a Va putea oferi informare la noutati, promotii, lansari produse noi, cat si acces la servicii suplimentare care pot îmbunătăți experiența livrării produselor.

 

Către cine transmitem datele tale cu caracter personal?

 

Ca regula KRONTHERM nu transmite datele Dumneavoastra cu caracter personal către terți destinatari, decât atunci când acest lucru este necesar pentru prestarea serviciilor de transport/ expediere. Astfel, noi transmitem datele Dumneavoastra (nume, prenume, adresa, numar telefon) către:

 • a) Firme de curierat/transport pentru a putea asigura livrarea coletului / coletelor Dumneavoastra;
 • b)  Autorități și instituții publice atunci când legea ne impune sau atunci când există o cerere formală din partea acestora;
 • c)  Parteneri de încredere KRONTHERM care ne ajută să realizăm până la capăt serviciile noastre (precum intermediari care ne furnizează servicii de transport etc.).

      Cat timp stocam aceste date ?

      Timpul de stocare al acestor date este cel necesar asigurarii serviciilor comandate de Dumneavoastra in cel mai operativ mod, respectiv conform legislatiei in vigoare.