Protecția Datelor conform RGDP (GDPR UE 679/2016)

Dragi clienți,

 

Dorim să Va informăm că ne-am luat toate măsurile în vederea aplicării Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE 679/2016).

 

Pentru SC KRONTHERM SRL protecția datelor Dumneavaostra este o prioritate. Pentru a fi transparenți cu privire la cum folosim datele, precum și pentru a Va comunica care sunt drepturile pe care le aveti cu privire la aceste date, am redat mai jos câteva informații.

 

Ce date cu caracter personal prelucrăm despre Dumneavoastra ?

 

KRONTHERM SRL prelucrează datele Dumneavoastra cu caracter personal, în principal pentru prestarea serviciilor pe care le-ati solicitat sau ale cărui beneficiar sunteti. Astfel, deținem următoarele categorii de date cu privire la Dumneavoastra sau dacă este cazul, la destinatarul Dumneavoastra:

·        Informații de contact (numele, prenumele, adresa fizică, adresa de e-mail și numărul de telefon sau de fax, societate în cadrul căreia lucrati atunci când aceasta apelează la serviciile KRONTHERM SRL, precum și funcția pe care o dețineti);

·        Informații colectate pentru a se putea emite facturi (nume, prenume, adresa, Serie Act identitate, CNP)

·        Informațiile necesare pentru a se realiza plata serviciilor noastre (precum detaliile contului bancar, adresa de facturare).

 

De ce avem nevoie de aceste date?

 

KRONTHERM SRL prelucrează datele Dumneavoastra pentru a realiza următoarele scopuri:

a)     Pentru livrarea si punerea in opera al echipamentelor de instalatii comandate;

b)     Pentru livrarea și urmărirea coletelor care trebuie să ajungă la destinatari;

c)     Pentru îndeplinirea formalităților vamale, dacă este cazul;

d)      Pentru a răspunde la cererile sau întrebările adresate de către Dumneavoastra;

e)     Pentru a respecta obligațiile legale care sunt impuse KRONTHERM;

f)       Pentru a Va putea oferi informare la noutati, promotii, lansari produse noi, cat si acces la servicii suplimentare care pot îmbunătăți experiența livrării produselor.

 

Către cine transmitem datele tale cu caracter personal?

 

Ca regula KRONTHERM nu transmite datele Dumneavoastra cu caracter personal către terți destinatari, decât atunci când acest lucru este necesar pentru prestarea serviciilor de transport/ expediere. Astfel, noi transmitem datele Dumneavoastra (nume, prenume, adresa, numar telefon) către:

a)   Firme de curierat/transport pentru a putea asigura livrarea coletului / coletelor Dumneavoastra;

b)   Autorități și instituții publice atunci când legea ne impune sau atunci când există o cerere formală din partea acestora;

c)   Parteneri de încredere KRONTHERM care ne ajută să realizăm până la capăt serviciile noastre (precum intermediari care ne furnizează servicii de transport etc.).

      Cat timp stocam aceste date ?

      Timpul de stocare al acestor date este cel necesar asigurarii serviciilor comandate de Dumneavoastra in cel mai operativ mod, respectiv conform legislatiei in vigoare.